Van kleine tot grote tuinen.

Droomt u van een nieuwe tuin maar heeft u niet zoveel ruimte voor de deur? Er kan vaak meer dan u in eerste instantie zou denken. Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden voor een kleine tuin. Of u nou op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke tuin of juist naar een tuin waar u met uw groene vingers lekker aan de slag kunt – wij kunnen uw tuin aanleggen. Hoveniersbedrijf Rob Veron kijkt samen met u hoe uw wensen het best gerealiseerd kunnen worden.

 

Niet alleen kleine tuinen kunnen een probleem vormen – ook grote oppervlaktes hebben zo hun uitdagingen. Wat moet u bijvoorbeeld aan met al die ruimte en hoe zorgt u ervoor dat uw tuin één geheel blijft of wordt? Ook in dit geval biedt Rob Veron een op maat gemaakte oplossing. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwemvijver? Geniet van het rustgevende kabbelende water of neem een verfrissende duik op een warme zomerdag.

 

Vrijblijvende offerte.

Als u ons besluit in te schakelen om uw tuin te laten aanleggen, komen we eerst bij u langs om alle wensen te bespreken. Vervolgens gaan we voor u aan de slag en stellen we een complete, persoonlijke offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan beginnen we spoedig met onze werkzaamheden!

 

Hulp nodig bij uw tuinaanleg? Dan moet u bij hoveniersbedrijf Rob Veron uit de gemeente Bladel zijn! Neem contact met ons op om uw vragen te stellen of om een vrijblijvende afspraak te maken. U bereikt ons telefonisch via  +31654297644 of laat een berichtje achter op ons online contactformulier wanneer u vragen heeft u direct een afspraak wilt maken. Wij staan altijd voor u klaar!

 

CONTACT

Lindestraat 58

5527 HP Hapert

+31 6 54 297 644